Wednesday, 1 June 2011

Jom Berblogging!!

1st Jun 2011 


D.O.B my blog.... aku bkn nk sgt berblogging. tp kadang tu ade la rase nk share kt ruangan mcm ni perkara-perkara menarik yg jd dlm kehidupan seharian. 


kdg ade bende menarik yg jd antara kite & pasangan or anak2 or famili. bile biar mcm tu je...kite blh trlupe. bile abadikan dlm ruangan mcm ni ok jgk kan? At least bile anak dh besar nnti, blhla dia tgk ape yg penah brlaku dlm hidup dia. ade la sket penceritaan. kebetulan plk aku ni bkn jenis yg suke print gmbr or berdiari. =)


....arini 1 Disember 2011, tarikh kedua aku jenguk blog ni lps aku create 1 jun aritu. nmpk gaya mcm blog aku ni akan slalu brsawang. hehe...ikut mood =)

No comments:

Post a Comment