Thursday, 15 December 2011

Kakak Pun Nak!

Disebabkan hari2 kakak damia akan ikut papa & mama gi punch in sblm hntr dia gi taska. Hari-hari jgkla la kakak damia akan tlg pegangkan kad staf papa or mama (ikutla sape yg dia nk follow pepagi tu). Setiap kali tu jgkla dia akan belek2 kad holder papa & mama dia. Nampak berkenan je tgk kakak? Mama yg baik hati ni pun, amikla inisiatif tuk buatkan satu tag yg simple tp comel tuk kakak damia yg tomel itu.

Kakak damia suke ngan tag yg mama dia buatkan ni. siap ade tali lanyard lg. hari2 simpan dlm bag barney dia. Klau ade masa nanti mama buatkan kad holder yg tomel ye sayang! 

 ...mama xsure text ape nk isi kat tag ni...
...mama terlupe letak gambar la kakak, sowwy eh...

sentiasa belajar bersyukur dengan apa yang ada....(peringatan untuk diriku)

No comments:

Post a Comment